13:55

Det bästa med vänner är väl ändå när dom kan saker, som att klippa typ. Väntar på att Ida ska ringa på dörren med saxen i högsta hugg. Nu låter det som att jag utnyttjar henne, men det gör jag inte, hon är underbar "Tack Ida" Jag ska även färga håret. Är lite orolig för hur det kommer bli men efter en till i spegeln fattar jag ju att det knappast kan bli värre än vad det redan är. Pissgult och råtta i botten. Inte fint, men det blir nog kanske fint.....(håller tummarna)

Peace out fuckers

Fuck

Kan inte sova. Ut på balkongen barfota i hopp om att kyla ner mig. Varför är jag så varm när det är så kallt i rummet? Helvete jag vill sova, men istället röker jag allt för många röda prince. Varför blir man mer röksugen när man inte vill röka? Och varför ska det vara så svårt att somna när man knappt kan hålla ögonen öppna? Jag är psykisk sjuk i huvudet. Jag vill ju bara besöka Alice i underlandet. Gaah

p.s. Det kliar på min arm, det är kanske löss

Fast

Ojojoj, nu har jag fastnat i "SATC-träsket" igen. Så nu kan jag se fram emot en vecka utan sömn..puh.. Kollade på hela säsong 1 igår. Jag gjorde misstaget att börja med andra när jag vaknade idag, har egentligen inte tid med det. Jag måste egentligen hoppa in i duschen om jag ska slippa stressa sen. Ikväll blir det girlsnight hos Ida med Carro och Beccy. God mat, god dricka och sällskapsspel for the winners.

Jag vill vinna pengar.. Men jaja nu ska jag dricka kaffe

? Gud

Gud - Jag måste ta ett snack med dig tror jag, nog för att du är gammal men senil trodde jag inte att du var. Hur fan tänkte du när du släppte ner snön idag? Det är ju liksom 19:e februari. Vart fan va du på julafton? Skärp dig till nästa år.

Nu ska jag städa min garderob...Over and out

Pannkaksmys =)

Sitter hemma hos Ida nu och glor medans hon vispar pannkakssmet för fullt. Fick ett sms när jag satt på jobbet ikväll där det stod att jag var bjuden på kvällsmat. Det kude inte kommit vid bättre tidpunkt, jag är jättehungrig och sällskapssjuk så det tackar jag för. Hon är ju bara för söt. Men nu börjar det hända grejer där borta så ska kila dit och se hur det går för henne.

Kram på er

18:34 - Fredag

Jag vaknade precis upp ur min koma men en fruktansvärd huvudvärk och känner mig bara allmänt överkörd.

Vid 10:00 imorse vaknade jag av att telefonen ringde, det va Ida och hon va på ett superglatt humör, "Upp och hoppa, solen skiner och jag är hos dig om en liten stund" ojojoj, det tog ett tag innan det kopplade men upp kom jag och kaffet va nästan klart när hon kom upp. Efter att jag fått i mig det obligatoriska kaffet och piggnat till lite drog vi ner på stan. Satt i över en timme på en bänk vid vattnet under blå himmel och solsken. Egentligen ingen bra idé, det verkade bra just då men sen när man skulle börja gå igen tog det ett bra tag innan tårna tinade och fick tillbaka sin känsel. Men det va roligt att träffa Ida och hon tog med mig till triangeln för jag har verklgen missat det. Jaja så är de.

När jag sedan kom hem käkade jag och kollade på lite Desperate Housewives, men jag blev så jävla trött och huvudet häll på att sprängas så jag la mig för att vila en timme och somnade. Så jag har alltså precis vaknat till liv och får väl hoppa in i duschen nu, vill ju inte lukta svett när Chantal kommer.

Ja just det, hon kommer ikväll!!! 20:00 ska jag möta henne på centralen sen blir det tacos och en MASSA tjat, inte sett tjejen sen jul typ. Gud vad jag har saknat henne, hon är ju så söt. Imorgon ska vi ha en heldag tillsammans, först till badhuset på dagen och leka av oss. Sen ska vi ta och baka något gott so vi kan äta upp och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Men kul ska det bli, det är ju alla hjärtans dag. Jag hatar egentligen den dagen. Bara ännu en pik till alla singlar i landet att dom missar något. Men nu kommer ju Chantal och räddar mig (och jag gör antagligen det samma för henne) Hela Borås är deprission, jag förstår att hon vill komma till mig <3


Löradag 16:11Seg dag än sålänge. Kollat på desperate housewives och bakat muffins. Sjärlvklart har jag ju ätit upp hälften och druckit för mycket kaffe. Men har dock rökat mindre. Har gjort upp en plan för mig själv, istället för att köpa ett paket cigg om dagen ska jag köpa ett var tredje dag . Det har gått bra fram tills nu, men har ju som sagt ätit fan så mycket mer. Men om alternativet till lungcancer ska vara fettma har jag inget val annat än att chansa. (efter en viktiökning på 10 kilo kommer jag antagligen ångra mig) men det är ett senare problem.

Så vad händer ikväll? Ska bort till Idas place lite senare, hon behövde hjälp med att dricka upp en flaska vin. Och vad vore jag för vän om jag tackade nej till det? Det ska bli så kul att träffa henne och bara sitta och snacka skit, antaligen så kommer Carro dit med. Mycket trevligt.

Nästa helg är det tydligen alla hjärtans dag. Orka med det. Så bra då att min älskling kommer till mig den helgen. Chantal tar sitt pick och pack och drar hit ner för att ta hand om mig lite. Har saknat hennes goda mat . Man kan ju säga att hon kämpar för att komma hit, hon liksom "dansar" sin väg fram till tågbiljetten. You just have to love her <3


RSS 2.0