jo men visst

Emma är så skrynklig, fundrar på om jag ska stryka te henne lite. Men kul för henne att hon numera tycker om fil. Stolt över idioten =)

kolla in "Den finska anden i flaskan" på youtube - lätt det bästa

rökpaus

01:40

Jag äter upp allt godis Matina köpt på Hemmakväll. Hon bara läser sin litteratur. Tycker ändå lite synd om henne jag skulle inte vilja byta plats, Dumlen är för god.

Pungt slut.

Blandade känslor

"Kärlek är för dom, dom som har tur" - Thåström har gjort det igen <3

Det var underbart roligt igår. Spel, vin och goa människor. Måste säga att Becca och Fredrik va det bästa laget man kan tänka sig. "Men för helvete" skrek hon typ 1488000 gånger. Stackars Fredrik, han gjorde ju ändå sitt bästa =) Men men.. Det kommer jag aldrig glömma.

Jag sitter här nu och mitt liv är ännu en gång i lådor. Hmm, jobbigt detta är. Jag vill ju inte hem men ibland blir det som det blir och man kan inte göra något åt det. Men jag ångrar ingenting, jag hade gjort om det.

Längtar till mina kära vänner  där borta - Men kommer sakna dom här.

Det är sol här i Malmö och det måste betyda något bra. Ses snart igen, jag kommer och hälsar på så ofta jag bara kan.


"Jag såg The Clash på stora hotellet i Örebro sen blev det aldrig bättre än så. Jag har blivit mordhotad på en båt till marocko, blivit förälskad på ett hotell i Alingsås. Nu för tiden lever jag ett stilla liv, jag ser dagarna komma och sen springer dom förbi" - <3


<3

Ikväll kommer bli bra, det känner jag på mig <3

10:55

Slutade med att Jag och Jenny drog till Möllan efter att druckit upp den där flaskan. Drack öl och kollade på fotboll tillsammans med alla galna människor. Det är helt sjukt hur fotboll gör folk, speciellt killar helt galna. Kan väl säga att vi två brudar va i minoritet men kul som fan va det. Jag hejade på INTER och Jenny på ROMA, jag vet inte varför men det lät bra. Och jag vann ^^ Tjo hej och skål på det.

Men nu borde jag hoppa in i duschen ska möta Becca om en timme i stan.

bye bye fuckers

Sol i sinnet, brun inne / Rudolf

Kom att tänka på Sunes sommar och Rudolf. Han är ju bara så bra. Tänk att ha han till farsa, inte en lugn stund.

Men men Jenny har precis räddat min kväll. Hon kommer hit sen med en flaska vin och vi ska slänga ihop något att äta. Som hon sa "det är ju lill-lördag"

Fan jag vaknade 15:40 idag och har därför missat hela dagen. Dom borde helt klart förbjuda Skins. Inte undra på att man är trött när man aldrig ser ljuset...uhm.. Men nu ska jag springa ner till stan och hitta någon bokaffär och se om jag hittar "Pete Doherty - med egna ord" hoppas bara att den är billig med så man har råd att köpa den.

Snart ses vi alla igen...bara 3 dagar kvar....blandade känslor minst sagt <3

Woops

Jag har den bästa farmorn i världen. Ibland tror jag att hon är den enda som förstår trots att hon är över 70. Jag får bara hoppas att jag blir som hon när jag är gammal, att jag har ärft lite av hennes personlighet, att mina barnbarn har lika tur som jag.

21:14

Jenny letade klänning idag, Jag och Ida hjälpte till. Men till någon som är så kräsen och har absolut motsats smak är det inte lätt att hitta den rätta. Vi var nog runt i hela Malmö 3 gånger om. Gick tills vi höll på att svimma. Men ändå hittade hon inget. Ida gick hem för att fixa lite till helgen och jag och Jenny traskade vidare. Sen orkade vi inte mer så vi åkte till Myrorna, fan va roligt det va här. I Borås är det nästan omöjligt att hitta något plus att affären är minimalt liten. Men här var det stor plats och mycket, mycket saker. Och där hittade Jenny äntligen vad hon letat efter och jag hittade en småblommig oversize-skjorta för 45 spänn. Jag gillar den och Gud gillar den så då gillar alla den.

Har ätit för mycket vindruvor så nu har jag ont i magen. Jag är också extremt trött och det är tråkigt väder ute så jag funderar faktiskt på att lägga mig och lyssna på musik tills jag somnar. Måste upp tidigt imorgon, eller aah.. i alla fall så jag hinner till systemet innan dom stänger, det vill säga vid 15. men man kan aldrig riktigt vara säker på att man vaknar så bäst att ställa klockan. Ska till någon Anders "aka- Nachoman" som fyller år imorgon, ska tydligen vara en rolig prick. Det återstår att se. 

Nej men nu ska jag röka en gång och vattna mina blommor ser jag, dom håller på att vissna. Vore ju synd om dom dog.   


RSS 2.0