Längtan

Sitter här och väntar på samtal från någon i den lilla röda bilen med igenimmade rutor (det va de nog inte som riktigt förstod) men skit samma. Snart kommer dom inrullande på gatan och jag funderar över den snabbaste vägen ner så jag kan springa skrikande mot dom och KRAMA alla =) Kanske att det går fortast att hoppa ner från balkongen, hmm.. får se hur jag gör..

Det är ju så här att Emma, Emil, Matina, Jan och Mia kommer hit idag. Fan va kul de ska bli, har saknat dom alla så otroligt mycket, finns inga som dom som kan göra mig så glad bara genom att vara där. Synd bara att min fru inte kunde komma ner =( och Sandra som har fått något problem med hjärtat. Men tro mig, jag ska festa åt dom me.

Nu ska jag dricka vin och röka.

Uppdatering 18:10

FAN - För första gången i mitt liv lyckades jag köpa ett vin som smakade skit, har tvingat i mig två glas av skiten, men nu häller jag ut de. Tur som fan att jag har öl. Ska snart ge mig iväg till Möllan och möta upp alla, väntar bara på att Ida ska höra av sig så jag kan gå och möta henne.

Ikväll satsar jag på att bli full, de behöver jag. Mustasch spelar på KB iväll, får se om man hamnar där senare.

14:21

Jag vaknade i morse och trodde jag va död. Det känndes i alla fall så. Långsamt, mycket långsamt gick jag upp och tog tag i disken. Så efter att ha diskat i 30 minuter va jag så svettig att jag va tvungen att ställa mig ute barfota ett tag. Nästa gång ska jag komma ihåg att öppna fönstret innan jag börjar så jag slipper detta.. puh..

Men i alla fall efter att ha diskat och käkat drog jag för att köpa öl och vin på systemet. Jag fattade inte varför allas ögon låg på mig där jag gick, men sen kom jag på att jag inte ens sett mig i spegeln sen jag gick upp. Tror jag löste det mysteriet med alla gloende ögon. Jaja, skit samma. Ikväll blir de after work med gänget. Ska bli mycket roligt, får väl se till att uppföra sig så gott det går..annars.. Och på tal om ingenting så blåser det utav bara helvete här i Malmö. Hoppas det går över tills ikväll.

Nu ska jag lägga mig i sängen och vrida upp volymen på stereon och drömma mig bort en stund tillsammans med Thåström.

See you


Pink Floyd The Wall <3

Klockan är för mycket för någon som ska försöka vända tillbaka på dygnet, alltså en som jag. Men jag kom på att det var allt för längesedan jag såg The Wall, jag började ladda ner den innan och just nu blev den klar. Så jag antar att min plan sprack. Men jag kan i alla fall se fram emot en stund av underbara bilder, effekter och musik.

Uppdatering - 03:31
Jag har precis kollat klart på The Wall och jag sitter nu här med rysningar i hela kroppen. Det är konstigt hur denna filmen påverkar mig på ett märkligt sätt. Jag kan inte säga vad det är, musiken eller bilderna. Antagligen båda tillsammans. Jag får en konstig känsla av sorg faktiskt som jag inte kan förklara. Jag gillar allt som är lite mörkt, konstigt och annorlunda, jag liksom dras till det. Så har det alltid varit. Nu sitter jag och kollar posters på nätet. Hittat några av Andy Warhol som jag vill ha och lite annat skräp. Men det får bli den dagen jag är rik - Må den dagen komma snart.


Men nu ska jag röka en gång - peace out fuckers


Sol i stan

Idag har det varit sånt där underbart väder. Jag vaknade och såg att solen sken utanför fönstret, jag glömde bort att jag va trött och gick upp. I vanliga fall hade jag somnat om. Jag gick på stan en sväng med Rebecca och Ida, vi satte oss och fikade ute. Det var fösta utefikan för i år. Nu längtar jag ännu mer till sommaren då jag planerar att lägga alla mina pengar på cappuchino och paj =)

Nu sitter jag här och är proppmätt, Jens hade gjort taccos när jag kom hem efter jobbet. Tack Jens för det ! Nu ska jag se Twilight ännu en gång, tror jag sett den 25 gånger. Men jag tröttnar aldrig för den är helt underbar och man kan drömma om att man är vampyr för ett tag. Alltid bra med filmer som får en att glömma verkligheten för en stund.

xoxo

Vanlig vardag - tråk

Jag sitter och lyssnar på The Libertines och det enda jag kan tänka på att göra är att dricka rött, det är något speciellt med denna musiken. Tur då att jag och Ida ska dricka vin just ikväll efter jobbet. Får väl se upp med mängden för imorgon åker jag över till Köpenhamn och letar jobb, då vill man ju inte gärna ha hangover och påsar under ögonen.

Idag har jag sprungit runt i stan och vart på biblioteket och kopierat. Fan asså jag måste lära mig att sakta ner mitt tempo man behöver ju faktiskt inte gå som att man vore sen till årets viktigaste tillställning. Jag var helt svettig när jag kom hem, tror jag skippar halsduken sen faktiskt.

I miss my baby - Emma, det vet du. Och jag längtar till sommaren och festival. De skönaste dagarna på året är när man kastar sig ur ett svettigt och fuktigt tält på morgonen, tar en cigg och en öl, försöker få ordning på ruffset men inser att det inte är någon idé. Utan skiter i vilket och går iväg för att se alla underbara band. Ja det är livet.



Grattis Mattias



Garttis på 22 års-dagen kompis <3

Äntligen jobb + ensamfika



Jag var på intervju idag, eller egentligen igår eftersom klockan är 03:53. Jag fick jobbet som telefonförsäljare =) tyvärr bara på deltid, men jag är glad att jag slipper sälja telefonabonemang till folk som bara slänger på luren. Och dessutom kan jag nog lära mig att leva fattigt, har ju egentligen allt jag behöver så länge pengarna räcker till cigaretter. Jag är inget stort fan av intervjuer, speciellt inte när personen som håller i den dyker upp i kostym och agerar som att hon/han är viktigast i världen. Det var därför jag gillade min nya chef, han var ung hade soft stil och han brydde sig inte om vad jag hade för betyg i skolan, vi snackade om jobbet och produkten jag ska sälja halva tiden, resten av tiden snackade vi om musik, film och han tipsade om massa bra uteställen som han tror skule passa mig. (Jag har utbildning imorgon, och jag vill ha med dig, jag bestämde mig redan efter två minuter) precis så sa han, jag blev överlycklig och nu är jag så uppspelt och glad att jag har mycket svårt att slappna av och sova.

Jag har aldrig tyckt om att sitta ensam på offentliga platser där det oftast är packat med folk. Så jag kom på att enda sättet att komma över det och lära mig att det kanske inte är så farligt ändå är att testa. Så jag gick alltså till ett fik helt ensam beställde en cappucino, satte mig där efter i en soffa och läste en bok. Det är en sak jag aldrig skulle kunnat föreställa mig själv göra det är ju bara "konstigt" folk som gör sånt. Men antar att jag är en av dessa konstiga människor för jag tyckte faktiskt om det. Det tog ett tag men sen sjönk jag så långt ner i boken att jag inte längre hörde allt tjo och stim, ända tills någon ryckte mig ur mina tankar och frågade om det var ledigt här. Efter det försvann liksom koncentrationen och jag gick hem. Men det var trevligt ändå.

Men måste försöka sova nu, vill ju gärna ha hjärnan med imorgon, är inge bra på att ta emot information när jag är trött. Tänk på mig 15:30 imorgon.

God natt gott folk.

You´re boring baby when you´re straight

       


I'm bored of cheap and cheerful
I want expensive sadness
Hospital bills, parole
Open doors to madness

I want you to be crazy
'Cause you're boring baby when you're straight
I want you to be crazy
'Cause you're stupid baby when you're sane

Längtar

En sak jag lärt mig nu när Emma inte är här är att det är jävligt tråkigt att sitta ensam, jag har ju Jens men han har ju alltid fullt upp med träningar jobb å massa annat så honom ser man inte mycket av. Min mobil är förövrigt stendöd (glömmde laddaren i Limmared) och bara det gör ju att man har ännu mindre kontakt med verkligheten. Har suttit de senaste två dagarna och kollat på Gossip Girl, en serie jag aldrig trodde jag skulle falla för men som visade sig vara riktigt bra. Eller så är det  för att jag har så extremt tråkigt att vad som helst som kan slå ihjäl lite tid blir bra. Men kunde låna Jens mobil innan och ringde min fru och gud vad glad jag blev över att få prata med henne. Hon gör mig så lycklig <3 . Fick också tag i EmmaJ och hon Emil och Janne kommer ner hit sista helgen i januari. Fan va de kommer bli roligt, saknar deras glada humör. Jag längtar verkligen.


Ska  göra pannkakor snart, hoppas bara att äggen är okej :S ska kolla de annars får jag väl svälta tills imorgon.
Men nu ska jag dricka kaffe å röka lite, sen blir det väl Gossip Girl igen antar jag haha.. Jag hör barnskrik ifrån lägenheten över - måste betyda att dom har ungar. Det är förövrigt väldigt kallt här inne, sitter med massa kläder men kanske ska leta upp ett par vantar.

Kram på er


Mycket viktigt

Det luktar lakris i vårat rum. Fick ett doftljus av Jens i julklapp. Måste säga att det luktar riktigt gott trots att jag inte tycker om lakris. Jo, djungelvrål, men dom räknas inte riktigt. Vet inte om detta beror på bakfylla, men jag börjar känna mig lite sjuk. Fryser och har en irriterande huvudvärk.. Får väl se om en Ipren kan göra underverk.

Sitter och snackar med Richard om de här med nyårslöften. För mig är det inte att tänka på att avge något löfte, jag håller det inte ändå. Och då riskerar man inte att få dåligt samvete när man bryter sitt "löfte" . Men jag har i alla fall lovat mig själv att försöka börja träna lite, i alla fall så att man inte rostar igen. Men eftersom det inte finns någon skog här i närheten som man kan springa i kom vi på den perfekta lösningen. Jag ska gå mitt i stan och när jag ser en buss ska jag springa efter den i full fart. För om man har något att jaga slutar man inte springa. Men då måste jag såklart intala mig själv att jag måste med den bussen. Och hur som helst så vet ju alla att man måste ha de perfekta kläderna när man tränar ingen sjaskig t-shirt och urtvättade mjukisbyxor -  Nej, för det skulle ju vara såå fel att springa i något bekvämt.  jag ska  ha tajta löparbyxor och ett ännu tajtare linne, bara för att folk ska kunna se min muskulösa kropp (som inte finns) och till det måste man ha det klassiska svettbandet i pannan och en freestyle i handen, ingen Ipod för mig inte.

Om ni ser en idiot som springer snabbt som bixten bakom en buss mitt i centrala Malmö kan det vara jag. Isåfall kan ni väl vara snälla och ge mig vatten.

Puss å kram kompisar

06:18

Kom hem nu från krogen. Ögonen går i kors och jag måste sätta ner ena foten i marken. Men jag har lärt mig något nytt av Jens idag - Att aldrig ta fram legget innan dom ber om det. Tack Jens för det tipset, ska tänka på det (kommer antagligen glömma bort det till nästa gång) Men i alla fall go natt på er alla.

Puss å kram // Jag

RSS 2.0